Fanatieke Instagrammers gezocht!

Binnen één dag was de Corsocommercial al ruim 3500 keer bekeken op Facebook! Geweldig! Zo verspreidt het Corso zich als een olievlek in de digitale wereld. Dat kan meer en nog beter. En daarvoor hebben we jou nodig! Alle fanatieke instagrammers, vlogtalenten en digitijgers nodigen wij uit om zich aan te melden voor het Instagram-redactie-team. Dat zal de komende weken de ontwikkelingen rond het bloemencorso en tijdens het corsoweekend zelf op het Instagram-account van de Stichting in beeld gaan brengen. Wat zijn de eisen? Je moet 11 jaar of ouder zijn, een account op Instagram hebben en creatieve foto’s en filmpjes kunnen maken. We willen juist de mensen die niet zoveel weten van het Corso laten zien wat er allemaal gebeurt.

Het redactieteam wordt begeleid door een eindredacteur. Die checkt de berichten op spelfouten enzo. We maken onderling afspraken over het soort foto’s en filmpjes dat geplaatst mag worden en je krijgt uitleg over wat ‘goede’ berichten zijn.

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail, met daarin je naam, adres, telefoon, leeftijd en Instagram-account, naar info@kunstigcommuniceren.nl en wie weet word jij lid van het allereerste Instagram-Corso-Redactieteam!