Potdahlia-actie!

Wat leuk dat u bent geïnteresseerd in onze Potdahlia-actie!

Leuk om uw huis of buiten op te fleuren of als cadeau voor een echte corsoliefhebber! Een mooie blijvende herinnering aan het corso.

Onderstaand ziet u het assortiment en kunt u de gewenste items aan uw bestelling toevoegen. In uw winkelmandje kunt u de aantallen naar wens aanpassen.

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van deze actie, lees dan hier verder

De Potdahlia's kunnen tot en met 31 mei besteld worden

Afhalen of bezorgen: Vanaf 1 juni kunt u de dahlia’s ophalen bij hoveniersbedrijf Ronald de Bruijn, Trambaan 4, 1731 XS te Winkel. Ook kan uw bestelling bij u thuisbezorgd worden in de nabije omgeving van Winkel. Indien u hier van gebruik wilt maken, geef dit dan aan op de afrekenpagina.

Waarom de Potdahlia-actie?

Als u ooit aanwezig bent geweest bij ons mooie evenement, het Bloemencorso in Winkel, dan hopen wij dat u daar mooie herinneringen aan heeft overgehouden.

Zoals u waarschijnlijk weet waren de weersomstandigheden in 2018 niet optimaal. Gelukkig kon het Corso wel doorgang hebben en was het weer een mooi feest! Echter door regen en kou was het bezoekersaantal helaas minder dan voorgaande jaren. Uiteraard betekende dit een flinke daling in de omzet. Om het volgende Corso weer net zo goed georganiseerd neer te kunnen zetten is het nodig om de entreegelden te herstellen.

Daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Wij hebben een fleurige actie bedacht: om in de sfeer van het Corso te blijven gaan wij potdahlia’s verkopen in vier verschillende kleuren:  wit, roze, oranje en rood.

U helpt het Corso enorm door een bestelling te plaatsen. De prachtige dahlia’s zijn slechts €5 per stuk. U kunt er uiteraard zoveel bestellen als u wilt.

 

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw steun en zien u heel graag op het Bloemencorso Winkel op 22 september 2019!

 

Online tickets bestellen voor 2019!

Als kado of verrassing, zeker leuk rond de feestdagen
Bestel nu hier online uw kaarten.
NIEUW: ontvang uw tickets direct via e-mail!