Groepen

Wil je ook deelnemen aan het Bloemencorso? Superleuk! Bestaande groepen weten de weg en kunnen zich aanmelden via onderstaande link.

Nieuwe groepen hebben ongetwijfeld veel vragen dus neem even contact op en kom in gesprek. Dan kunnen we jullie veel vertellen, en eventueel in contact brengen met andere groepen of ervaren bouwers en deelnemers.

Om nieuw startende groepen een steuntje in de rug te geven, is er een startpremie als tegemoetkoming van de extra kosten in het eerste jaar. Zoals een onderstel om de wagen op te bouwen.

Neem contact op via: groepen@bloemencorsowinkel.nl

Kindercorso

Het Kindercorso is leuk voor iedereen! Bedoeld voor kinderen met de lagere school-leeftijd. Een geweldige ervaring om een zelfgemaakte creatie, te tonen aan groot publiek! Er zijn geen eisen aan de creaties, een fiets versierd met een slinger bloemen is al helemaal OK!
Ook is het voor ouders / begeleiders dus eenvoudig een laagdrempelig. Er is geen verplichting om een ingewikkelde wagen te bouwen. Ook is het formaat zo beperkt, dat het letterlijk bij u thuis kan worden gemaakt.

In het 'bloemen weekend' is er in een grote loods, plaats voor een zeer groot aantal deelnemertjes. Waar ze gezamelijk, en met vriendjes of familie, hun creaties versieren. Een gezellige boel.

Neem contact op via: kindercorso@bloemencorsowinkel.nl

Entertainment

Ben je meer van het Entertainment? En denk je dat je iets leuks weet, wat zou passen bij het Bloemencorso, meld je dan aan!

amusement@bloemencorsowinkel.nl

Vrijwilligers, commissieleden en bestuurders

Een evenement als het Bloemencorso kan niet zonder vrijwilligers! Wil je weten wat je voor het Bloemencorso kunt betekenen?
Neem contact op, via vrijwilligers@bloemencorsowinkel.nl