KinderCorso Winkel

Jong geleerd is oud gedaan!

Zit je op de basisschool en vind je het Bloemencorso helemaal te gek? Doe dan mee met het Kindercorso! Op corsozondag lopen alle deelnemers aan het kindercorso de eerste ronde voor de grote wagens uit. Supertof om mee te maken!

Hoe werkt het Kindercorso Winkel?

  • Meld je voor 1 september aan via een mail naar kindercorso@bloemencorsowinkel.nl! Zet daarin je naam, leeftijd, emailadres, telefoonnummer, wat je gaat maken en hoe je creatie heet. Maak je iets met een groepje, dan horen we graag wie daar allemaal in zitten.
  • Er is bij het Kindercorso plek voor 25 karren en vol is vol! Wacht dus niet te lang!
  • Ontwerp je fiets, wagen, skelter, rollator, kar of wagentje met luchtbanden.
  • Thuis realiseer je je ontwerp met behulp van een volwassene. Er moet stevig materiaal gebruikt worden (hout/staal, geen karton) de bloemen zijn namelijk zwaar.
  • Met het Niedorper Weekblad beplak je je wagen, zodat er later bloemen op kunnen worden bevestigd.
  • Het Kindercorso bestelt de bloemen aan de hand van je bouwtekening. Er is een beperkt aantal bloemsoort beschikbaar.
  • De donderdagavond voor het corsoweekend breng je je wagen naar de Kindercorsoschuur.
  • Op vrijdag na schooltijd komen alle kinderen konten en plakken. De kleinsten moeten hierbij begeleid worden door een ouder/verzorger. Wij zorgen voor gezellige muziek, af en toe en dansje en lekkere patatjes. We stoppen om 20.00 uur.
  • Zaterdagochtend gaan we verder. Tussen de middag gaan we een uur dicht om even tot rust te komen. In de middag maakt iedereen zijn creatie af.
  • Op zondagochtend verzamelen we bij de corsoschuur en gaan we richting de start! De ouders lopen niet mee met de optocht, er is genoeg begeleiding. Na afloop wordt er een groepsfoto gemaakt. Je kunt bij de verzamelplaats opgehaald worden!

Enthousiast geworden? Meld je dan voor snel aan. Wil je meer informatie? Mail of bel naar kindercorso@bloemencorsowinkel.nl of bel Arie van Splunter via 06 12 32 10 42. Deelnemers en hun ouders worden tussentijds op de hoogte gehouden via de nieuwsbrieven van het Kindercorso!

Tot Corso!

 

Nieuws

Deelnemers Vriendenloterij steunen ons!

april 5, 2024

Speel je mee met de VriendenLoterij? Wist je dat je er in dat geval voor kunt zorgen dat minimaal 40%…

Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

maart 8, 2024

De lente moet nog beginnen, maar het bestuur van Bloemencorso Winkel heeft de koppen alweer bij elkaar gestoken. Er moet…

Lees verder

Spaar via Vomar voor het Corso!

november 22, 2023

Wist je dat je, door simpelweg boodschappen bij Vomar te doen en bij het afrekenen je Klant-is-Koning kaart te scannen,…

Lees verder

8 november najaarsvergadering

november 1, 2023

De NajaarsVergadering van het Bloemencorso 2023 vindt plaats op 8 november Bij Beentjes. Inloop vanaf 20.15 uur (niet eerder i.v.m.…

Lees verder