CORSO Golf-event!

Wat leuk dat u bent geïnteresseerd in ons CORSO Golf-event! Een unieke belevenis. Dè kans om kennis te maken met de mooie sport GOLF, én je steunt ons evenement, het Bloemencorso Winkel.

Geniet van de gezelligheid en laat je verrassen door:

  • Vrijdag 28 juni om 18:30 uur
  • Kosten p/p: €32,50
  • Ná het Golf-event een veiling met ludieke kavels!!
  • Inbegrepen:
    • Greenfee voor 9 holes óf Regthuys-games
    • Hapje en drankje
    • Optioneel voor slechts €10,- een heerlijke daghap.

 

Opgeven uiterlijk op 21 juni. Wie niet wil golfen/of meedoen met de games, vanaf 21.00 uur bent u van harte welkom voor de veiling en de gezellige nazit!

Onderstaand ziet u de opties en kunt u de gewenste items aan uw bestelling toevoegen. U kunt voor meerdere deelnemers tegelijk bestellen.

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van deze actie, lees dan hier verder

 

Als u ooit aanwezig bent geweest bij ons mooie evenement, het Bloemencorso in Winkel, dan hopen wij dat u daar mooie herinneringen aan heeft overgehouden.

Zoals u waarschijnlijk weet waren de weersomstandigheden in 2018 niet optimaal. Gelukkig kon het Corso wel doorgang hebben en was het weer een mooi feest! Echter door regen en kou was het bezoekersaantal helaas minder dan voorgaande jaren. Uiteraard betekende dit een flinke daling in de omzet. Om het volgende Corso weer net zo goed georganiseerd neer te kunnen zetten is het nodig om de entreegelden te herstellen.

Daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Wij hebben een actieve actie bedacht: om in de sfeer van het Corso te blijven gaan we de sfeer van het golfen opsnuiven.

Een gezellige dag waarbij u nader kennis maakt met de mensen achter het corso. Daarbij helpt u het Corso enorm door uw deelname. Deelname is slechts €32,50 en u kunt meerdere deelnemers toevoegen aan 1 bestelling.

 

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw steun en zien u heel graag op het Bloemencorso Winkel op 22 september 2019!

 

Online tickets bestellen voor 2019!

Als kado of verrassing, zeker leuk rond de feestdagen
Bestel nu hier online uw kaarten.
NIEUW: ontvang uw tickets direct via e-mail!