Kindercorso Nieuwsbrief

nieuwsbrief

 

 

 

 

 

Hallo allemaal,

Op dit moment hebben wij al 25 kindercorso wagentjes op onze lijst staan. Maar… er kunnen er nog meer bij!! Wij hebben al enkele vergaderingen achter de rug, Jordi oefent iedere dag de chi-chi-wa & de polonaise, Mart oefent ieder avond met lijm. Jan heeft voor alle problemen al een oplossing gevonden. En Tanja en Annemarieke draaien op volle toeren en ervaring.

Nieuw dit jaar…

  • Wij hebben dit jaar een sluitingsdatum om mee te kunnen doen aan het kindercorso. Na 10 september (bloemenbestelling) is het niet meer mogelijk om je op te geven voor het kindercorso.
  • Er kunnen maximaal 30 kindercorsowagentjes in onze kindercorso schuur…. vol=vol, dus geef je snel op als je dit nog niet hebt gedaan.
  • Vrijdagavond 26 september gaan “onze mannen” een technische keuring houden bij alle kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal… is het veilig.

Heb jij je nog niet opgegeven en wil je wel meedoen, geef je dan voor 25 augustus op, dit is de sluitingsdatum voor het programmaboekje! Heb jij je al opgegeven, maar nog geen titel of groepsnaam… geef ook dit dan door voor 25 augustus!!

Heb jij dit al doorgegeven, hoef je het niet nogmaals te doen!

Verder nog een belangrijke datum voor jullie agenda:

Bloemen uitzoeken en bestellen op woensdag 10 september om 19.00 uur. Dit is bij het volkstuinencomplex aan de Hartweg, daar kunnen de meeste soorten dahlia’s in levenden lijve worden bewonderd.

Bij de kindercorso werken we niet met alle soorten bloemen, de kleuren die wij gebruiken zijn wit, geel, rood, oranje, heel donkerrood tot zwart, roze en paars. En de restanten welke overblijven na het uitdelen van de bloemen en dat is altijd een verrassing….

Wij (Tanja en Annemarieke) zullen deze avond aanwezig zijn om samen met jullie de kleur en hoeveelheid in te vullen, waarna wij de bloemen zullen (laten) bestellen.

Willen jullie een tekening meenemen voor ons hoe het eruit komt te zien, graag al voorzien van kleuren (en als het even kan hoe groot het is).

Maar… weet je al welke kleuren je wilt gebruiken, hoe groot het wordt, hoeveel bloemen je ongeveer van welke kleur wilt hebben? Helemaal goed! Mail dit naar ons (incl. tekening), kindercorso@bloemencorsowinkel.nl, en wij bestellen deze bloemen. Je hoeft dan 10 september niet te komen!!

Dit geldt niet voor de kindercorso wagens welke de bloemen bij hun “grote” wagen bestellen. Deze bloemenbestelling komt bij de “grote” wagen.

Groetjes van Jan, Mart, Jordi, Tanja en Annemarieke