Vrijwilligers

Een evenement als het Bloemencorso Winkel kan niet bestaan zonder tientallen vrijwilligers! Natuurlijk werken alle deelnemers en groepen op vrijwillige basis mee aan dit spektakel, maar ook de organisatie van het corso wordt volledig door betrokken dorps- en buurtgenoten op gepakt. Er moet namelijk een hoop gebeuren voor het jaarlijkse bloemenfeest opgetuigd is. Ieder jaar zijn er weer vrijwilligersvacatures te vervullen. Heb jij een paar uurtjes (of meer) van je tijd over om hét hoogtepunt van het jaar te helpen realiseren? Laat het snel weten!

Heb je interesse of wil je wat meer informatie over de verschillende functies? Neem dan contact op via vrijwilligers@bloemencorsowinkel.nl

Voor de komende editie zoeken wij:

Een extra Vrijwilligerscoördinator
Samen met Wilma onderhoud je de contacten met de vrijwilligers rondom de voorverkoop/kassaposten, ben je hun aanspreekpunt op corsozondag en zorg je voor het uitdelen van de koffie en lunch voor die onmisbare vrijwilligers.

Kassa- en controlemedewerkers
Je bemant een van onze kassa's, verkoopt de kaartjes, beantwoordt vragen en zorgt dat de bezoekers soepel het terrein op kunnen.

Op- en afbouwers
Voor het op- en afbouwen op zaterdag en maandag zoeken wij handige types. De werkzaamheden omvatten onder andere het inrichten en opruimen van de kassaposten, het neerzetten en ook weer weghalen van de caravans, het plaatsen van hekken etc. Superhandig als je ook nog over een aanhanger beschikt!

Reclameplaatsers
Om zoveel mogelijk bezoekers naar het Corso in Winkel te krijgen, zoeken we vrijwilligers voor het neerzetten van de reclamedoeken op diverse locaties in Noord-Holland. Ook hier is het ideaal als je zelf over een aanhanger beschikt. Maar anders wordt dat georganiseerd!