Corsokaas en -wijn als relatiegeschenk

Liefhebbers van het Bloemencorso Winkel zijn ook veelal liefhebbers van het goede leven. En daarom hebben we dé perfecte combinatie.
McKili, groothandel in Bier en Wijn, levert ons dit jaar weer de in Spanje gebottelde wijn met een mooie zachte smaak. Voeg die bij de lichtpittige CorsoKaas van Klaver Kaas en je avond kan niet meer stuk. Niet alleen lekker, maar ook een voorbeeld van een bijzondere samenwerking met toonaangevende bedrijven uit onze regio.

Graag geven wij bedrijven de kans deze bijzondere producten te bestellen voor uw relaties. Wellicht voor een hapje en drankje tijdens het Corso van dit jaar of als uniek Kerstgeschenk uit eigen dorp. Natuurlijk kunt u als particulier ook onze heerlijke producten bestellen!

Corsowijn
De Corsowijn (rosé, wit en rood) kost per fles € 6,25. Drie flessen naar keuze in een doos kosten samen € 17,50.

Corsokaas
De kaasjes kosten €12,95 per stuk.
Uiterste besteldatum: 1 september!

Bestellen
Bestellingen kunnen per mail ingediend worden bij Gerard Zwaan, via penningmeester@bloemencorsowinkel.nl. Bij Gerard kunt u ook terecht voor aanvullende vragen. In verband met een minimaal vereiste productie van 120 stuks is de levering onder voorbehoud van het aantal bestellingen. Wacht dus niet te lang!

Foto: www.pewinieuws.nl