Het nieuwe Kindercorso bestuur stelt zich voor!

Team Kindercorso 2018… Even voorstellen:

Na een aantal mooie jaren te hebben deelgenomen aan het kindercorso zullen wij vanaf dit jaar het nieuwe bestuur gaan vormen.

Als eerste willen wij uiteraard het vorige bestuur bedanken voor het fantastische evenement wat zij hebben opgezet en waar onze kinderen als deelnemers veel plezier aan hebben beleefd.

 

 

Tijdens de afgelopen jaren is er al kenbaar gemaakt dat het “oude” bestuur zou gaan stoppen, tijdens deze dagen hebben een aantal van ons zich aangemeld voor het nieuwe bestuur en een aantal zijn gevraagd gezien hun ervaring en kennis hierbij aan te sluiten.

Uiteindelijk hebben wij gezamenlijk besloten om dit mooie evenement verder door te zetten.

Wij zijn Esther en Marc Poland, Arie van Splunter, Ruud Neggers, Naomi Wegman en Aike Minnes.

Marc en Esther komen oorspronkelijk niet uit Winkel maar wonen hier nu sinds een jaar of 5 en hebben al een paar keer deelgenomen aan de kindercorso. De overige zijn allen bekend met het Corso en hebben bij verschillende groepen deelgenomen. Ook hiervan zijn de kinderen de afgelopen jaren onderdeel geweest van het kindercorso.

Vanuit het “oude” bestuur hebben wij veel informatie meegekregen.

Zelf hebben dit nu verder opgepakt en zo proberen wij de taken zo wat te verdelen.

De eerste taken zijn al verdeeld, zo doet Arie de muziek en entertainment en zal hij de contactpersoon in de schuur zijn, Marc doet de techniek, Ruud en Aike verzorgen de bloemen en lijm en zorgen Naomi en Esther voor de koek en zopie.

 


De grootste wijziging voor dit jaar is dat wij op een nieuwe locatie gaan plakken.

Gelukkig is Peter Koelewijn bereid om een schuur beschikbaar te stellen en hierin zullen wij dan ook het weekend het kindercorso organiseren.

Regelmatig vergaderen wij om te bespreken hoe wij er voor staan en of alle acties zijn uitgezet, ook zijn wij al bij Peter Koelewijn geweest om de indeling van de schuur te bespreken.

Gelukkig hebben wij voor dit jaar ook de schuur al weer vol met aanmeldingen en zien wij met veel plezier uit naar een gezellig weekend kindercorso.

 

 

Groeten van het “Nieuwe” bestuur,

Esther, Marc, Arie, Ruud, Naomi en Aike